Kontakta oss

Vi gör KLIMATarbetet tillsammans. Tag kontakt med oss om ni har en idé, fråga eller om ni vill veta mer om 2030-sekretariatet. vi tar även uppdrag som moderatorer och föreläsare. Vi sätter en stolthet i att svara på alla mail, men skulle vi missa – skicka en påminnelse!

Jakob Lagercrantz

VD och grundare, Ansvarig Bil- och Bränsle

Jakob Lagercrantz började sitt miljöarbete som frivillig i den nystartade organisationen Greenpeace Sverige. Som anställd kom han att arbeta i flera olika positioner, även för den internationella styrelsen i Amsterdam. De sista åren i Greenpeace Sverige var han styrelseordförande och VD.

När han lämnade Greenpeace startade han miljökonsultföretaget Ecoplan AB, och parallellt var han ordförande i Gröna Bilister.

År 2013 grundade han 2030 sekretariatet tillsammans med Mattias Goldmann.

Han bor på en gård utanför Alingsås med familj, Islandshästar, hundar och katter.

Mobil:

+46 70 817 38 08

Skype:

jakob.lagercrantz

Anna Lindén

Ansvarig mobilitetsfirågor

Anna Lindén har en bakgrund från Eskilstuna kommun, där hon ledde omställningen till fossilfria transporter från kommunledningskontoret. Projektledare, moderator och strateg var de huvudsakliga rollerna hon hade.

Under hennes tid på Eskilstuna kommun, mottog kommunen priser för bland annat Miljöbästa kommun och knep en andraplats i Laddguldet.

Anna har haft uppdrag som ledarskribent på tidningen ETC samt lett arbetet med miljöpolicys för olika cykelklubbar.

Hon bor i Stockholm med sin släkt och sina två cyklar.

Mobil:

+46 70 753 62 74

Alexander Pålstam

Stöttar i alla frågor

Alexander assisterar på frivillig grund 2030 sekretariatet med utformningen av nyhetsbrev, research och intern kommunikation.

Han har en examen i internationell samhällsvetenskap med inriktning statsvetenskap från Linnéuniversitetet och talar mandarin. Han har studerat på Taiwan, men bor idag i Uppsala.

Mobil:

0730 92 38 72

Press:

Press:

Press:

Vill du oss något – hör av dig!